De agramix (web) app in succesvol gebruik

“Wij van RLH-Agrar zijn een partner voor de landbouw in Markt Erlbach. Wij houden ons bezig met de in- en verkoop van landbouwproducten en handelen in meststoffen, diervoeders, plantenverzorgingsproducten en zaden. 🌾

Ons machinepark omvat een mobiele maal- en menginstallatie. De twee chauffeurs van onze “korenmolen” zijn elke dag onderweg om op een gecertificeerde, snelle en betrouwbare manier graan te malen voor onze boeren. 🚜

Sinds begin 2022 gebruiken we de Agramix app om maal- en mengopdrachten effectiever te plannen en te verwerken. We kunnen heel goed overweg met de Agramix-app omdat hij heel gebruiksvriendelijk is. Dit blijkt ook uit het app-gebruik van de molenaars. Ze zijn uitgerust met een tablet en kunnen alle tour-, klant- en ordergegevens oproepen, die voortdurend worden bijgewerkt. 💪📱

In het verleden werden bestellingen met de hand genoteerd in een notitieboekje, waardoor het wijzigen van bestellingen bijvoorbeeld altijd een zeer ingewikkeld proces was. Met de app kunnen we overal en altijd flexibel wijzigingen aanbrengen en doorgeven aan de chauffeurs, nieuwe orders invoeren of informatie verstrekken aan de molenchauffeurs en/of klanten.

Er is ook aangetoond dat routeplanning veel beter werkt. Vroeger reden we overal heen, maar met Agramix kunnen we onze tochten nu logistiek veel beter organiseren. Dit heeft ons al veel reistijd en kosten bespaard.

De mengprotocollen worden nu nog met de hand gemaakt, maar we gaan dit binnenkort volledig digitaliseren met de Agramix-app om nog efficiënter te werken en de documentenstroom te verbeteren.

Last but not least zijn we ook erg tevreden over de app omdat de ondersteuning uitstekend is. Het Agramix-team rond de experts van Rottmann in Ahaus is altijd benaderbaar en staat zeer open voor suggesties voor verbetering.

Dankzij de ongecompliceerde ingebruikname en de nuttige app-functies heeft het gebruik van de Agramix-app voor ons al meer dan zijn vruchten afgeworpen.”

NIEUWS: ROTTMANN-GROEP

HIER VINDT U HET LAATSTE NIEUWS OVER ONS BEDRIJF