Agrotechniek 2023

Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze stand op Agritechnica.
We waren hier erg blij mee.

Wij, het team van de Rottmann Groep, willen alle bezoekers aan onze stand op Agri Technica 2023 bedanken. De vele goede gesprekken en de zeer positieve feedback over onze nieuwste producten, diensten en innovaties overtroffen onze verwachtingen. ✨

Het was inspirerend om zoveel betrokken en geïnteresseerde professionals uit de landbouwsector te ontmoeten. We kijken ernaar uit om deze gesprekken voort te zetten en nodigen u van harte uit om ons te bezoeken op de EuroTier-beurs in 2024. 😊 🐄 🐖 🐓

#rottmanngroup #futterkonzepte #mahlundmischanlagen #konservierung #tradition#innovation #erfolg #familienunternehmen #mühlenbetreiber #landwirte #teamwork #messestand #dienstleistungen #agritechnica2023 #danke #agrarbranche #eurotier2024

Wij, het team van de Rottmann Groep, willen alle bezoekers aan onze stand op Agri Technica 2023 bedanken. De vele goede gesprekken en de zeer positieve feedback over onze nieuwste producten, diensten en innovaties overtroffen onze verwachtingen. ✨

Het was inspirerend om zoveel betrokken en geïnteresseerde professionals uit de landbouwsector te ontmoeten. We kijken ernaar uit om deze gesprekken voort te zetten en nodigen u van harte uit om ons te bezoeken op de EuroTier-beurs in 2024. 😊 🐄 🐖 🐓

#rottmanngroup #futterkonzepte #mahlundmischanlagen #konservierung #tradition#innovation #erfolg #familienunternehmen #mühlenbetreiber #landwirte #teamwork #messestand #dienstleistungen #agritechnica2023 #danke #agrarbranche #eurotier2024

NIEUWS: ROTTMANN-GROEP

HIER VINDT U HET LAATSTE NIEUWS OVER ONS BEDRIJF