Duurzaam opgeslagen voedergraan

De juiste opslag van voedergraan is cruciaal voor een succesvolle veehouderij. Onze Mega Grain/Organic Grain Liquid® bewaarmiddelen zijn duurzaam en effectief!

Het conserveringsmiddel behoudt de kwaliteit en waarde van het graan, minimaliseert verliezen door schimmel en ongedierte en garandeert de gezondheid van de dieren. Met een eenvoudige verwerking en een gebruiksvriendelijke pH-waarde van 5,2 is Mega Grain Liquid veilig en wordt goed verdragen door mens en dier. Het is veelzijdig en kan ook worden gebruikt voor veldbonen en peulvruchten. Behoud van vocht maakt energiebesparing mogelijk. Bovendien is het product niet geclassificeerd als gevaarlijk materiaal en beschermt het corrosiegevoelige magazijnvloeren, daken en muren en werkgereedschap.

Molenaars, loonwerkers en landbouwers zijn overtuigd door onze eigen productontwikkeling Mega Grain/Orangic Grain Liquid. Ook u kunt profiteren van het feit dat Rottmann u een graanconserveringsoplossing biedt die kwaliteit, effectiviteit en duurzaamheid belooft.

NIEUWS: ROTTMANN-GROEP

HIER VINDT U HET LAATSTE NIEUWS OVER ONS BEDRIJF