Je kunt dit snel en gemakkelijk doen met onze zeer effectieve conserveringsmiddelen voor je TMR. Met Organic-/Mega Grain Liquid® verzekert u de prestaties van uw vee! 🐄✔️

Het bewaren van je totale gemengde rantsoen (TMR) is cruciaal voor een succesvolle veehouderij. Het speciale spijsverteringskanaal van vee vereist een consistente toevoer van hoogwaardig voer. Maar pas op voor het opwarmen van TMR, dat niet beperkt is tot de zomermaanden en ernstige gevolgen kan hebben.

➡️ Het is hoog tijd dat je actie onderneemt om je TMR te beschermen tegen herverhitting en de prestaties van je bedrijf veilig te stellen. De eenvoudige oplossing: onze zeer effectieve conserveringsmiddelen worden gewoon door de TMR gemengd en stabiliseren het effectief. Uw dieren profiteren van een betere gezondheid, hogere productiviteit en winstgevendheid.

NIEUWS: ROTTMANN-GROEP

HIER VINDT U HET LAATSTE NIEUWS OVER ONS BEDRIJF